Hirdetés
Hirdetés

Szörnyű baleset: kétéves kisfiú halt meg egy ugrálóvárban - Fotó

Tragikus balesetben halt meg egy kétéves gyermek, miután ugrálóvárban játszott.

Szombat délután a kis Bodhi egy ugrálóvárban játszott a barátaival az amerikai Arizona államban - számolt be róla a FOX11. Délután 5 óra körül egy széllökés kapta fel a játékvárat, beleértve a benne lévő gyerekeket is. Majd néhány másodperccel később a szomszédos ingatlanra zuhant az egész. A kétéves kisfiút azonnal kórházba szállították, ahol azonban belehalt a sérüléseibe. A balesetben egy másik gyermek is megsérült, de ő túlélte a balesetet.

Gyermeküket gyászolja a pár - gyűjtést indítottak nekik.
Gyermeküket gyászolja a pár - gyűjtést indítottak nekik. GoFundMe/Support Karl and Cristy

A rendőrség "tragikus balesetnek" nevezi az esetet, a halott kisfiúról kiderült, hogy egy tűzoltó gyermeke volt. A tűzoltóság egy érzelmes posztot osztott meg az Instagramon. "Karl és Cristy hosszú évek óta szerves része a Firehouse 25 családnak (...) Az elmúlt két nap elképzelhetetlen poklán túl, amin keresztülmentek, Karl és Cristy május végére gyermeket várnak" - írta a tűzoltóság az Instagram-posztban.

A "GoFundMe" oldalon adománygyűjtést indítottak a családnak, ahol már több 100 000 amerikai dollár, azaz 36 millió forint gyűlt össze a számukra.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés