Hirdetés
Hirdetés

Szakállas bácsi lett 25 éves korára a Semmi közepén Brickjéből - Fotó

2018-ban ért véget a sorozat, amit azóta is ismételnek, sőt, online is kínálják a szolgáltatók. Nem véletlenül.

2009-ben mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban az első évadot, és hatalmas sikr lett belőle. Nem véletlen, hogy a fél világot meghódította, és nálunk a Semmi közepén és Anyám, borogass! címen is bemutatta egy-egy csatorna. A történet egy különös család mindennapjait mutatja be az édesanya szemüvegén keresztül. Frankie egy autókereskedésben dolgozik, a végtelen nyugalommal és irónikus humorral megáldott férje, Mike a kőfejtőben. Három gyermekük van, a legkisebb már külsöleg sem mondható átlagosnak.

A Hack-család kalandjai a fél világot meghódították.
A Hack-család kalandjai a fél világot meghódították. Instagram/themiddle

A Hack-család három gyermeke igencsak különbözik egymástól. Axl egy jóképű, tehetséges sportoló, aki imádja a lányokat, a tanulást azonban nem. Húga, Sue az örök infantilis, hol a fellegekben jár, hol a födön zokog. Brick meg már látszólag is alacsonyabb a kortársainál, nagyon okos, sokat olvas, viszont emberi kapcsolatai nincsenek. A szerepet egy alig 10 éves kisfiúra, Atticus Schafferre bízták, hatalmas sztár lett.

25 éves lett a világ egykori kedvence. Igazi férfi már.
25 éves lett a világ egykori kedvence. Igazi férfi már. Instagram/atticusschaffervlog

A fiatal férfi már a 25-öt töltötte nyáron, máig rendszeresen kap szinkronszerepeket és egy korábbi interjúban elismerte, Brick szerepe nagyon hasonlít az életéhez. A fiatal színész egy ritka betegséggel született, emiatt maradt alacsony és a csontjai rendkívül törékenyek. Naponta olvassa a Bibliát és rajong a keresztény rockzenéért, a közösségi oldalain pedig gyakran megmutatja a mindennapjait. Már hetyke bajusza és szakálla is nőtt.

Címlapfotó: Instagram/themiddle

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés