Hirdetés
Hirdetés

James Bond, te vagy az? - Daniel Craig lenyőgözte Velencét - és a nejét is

Az 56 éves ex-James Bond-színész, Daniel Craig a Velencei Filmfesztiválon a vagányságával és új fruzurájával hívta fel magára a figyelmet. A premierre a feleségével, az 54 éves Rachel Weisz-szel érkezett, és nem csak a megjelenésük volt lenyűgöző.

Krémszínű öltönyben, fehér gombos ingben, napszemüvegben és szőke bozontos hajjal érkezett Daniel Craig új filmje velencei premierjére. Míg ő a lazább megjelenést választotta olyan részletekkel, mint a félig kigombolt ing és a laza frizura, addig a felesége alaposan odatette magát. Egy padlóig érő, csillogó, királykék pántnélküli ruhában, egy káprázatos gyémántnyaklánccal és hullámos hajjal sétált végig a vörös szőnyegen.

A Variety című szaklap szerint Craig a Queer című filmben nyújtja színészi pályafutása legjobb alakítását. Az 53 éves Luca Guadagnino olasz rendező romantikus drámájában az egykori Bond William Lee-t, egy amerikai emigránst alakít az ötvenes évek Mexikóvárosában, aki egy románcba bonyolódik egy fiatalabb férfival. A pikáns jeleneteket tartalmazó dráma világpremierje szeptember 3-án, kedden este a Lido Filmfesztiválon volt. A William S. Burroughs azonos című regénye alapján készült filmet mintegy kilenc percig tartó álló ováció és éljenzés fogadta.

Megható ünnep

Hivatkozás másolása

A beszámolók szerint a brit színt meghatottnak tűnt, meghajolt, puszikat dobott a levegőbe, majd megölelte a rendezőt és a 30 éves társát, Drew Starkeyt. Craig felesége, Rachel Weisz büszkén mosolygott a nézőtéren, és láthatóan ő is meghatódott. A két brit színész 2011 óta házas, kislányuk 2018-ban született.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés