Hirdetés
Hirdetés

Hivatalos: Selena Gomez szintet lépett

Selena Gomez először szerepel a Bloomberg milliárdosainak listáján.


A 32 éves Selena Gomez most már hivatalosan is milliárdos. Mint arról a „Bloomberg” pénteken, szeptember 6-án beszámolt, az énekesnő és színésznő 1,3 milliárd dolláros nettó vagyonával először szerepel a Bloomberg milliárdosainak a listáján. Ez azonban nem kizárólag a zenéjének köszönhető, akárcsak a 34 éves Taylor Swift: Gomez a zene, a színészet és a vállalkozói tevékenység keverékének köszönheti vagyonát. A lap szerint a vagyonának nagy részét (több mint 80 százalékát) a 2020 szeptemberében indított Rare Beauty nevű szépségmárkájából származó bevételek teszik ki, amely gyorsan a kozmetikai márkák között is a rajongók kedvencévé vált. Gomez többek között egy fürdőruhamárkába és egy ételkiszállítási szolgáltatásba is befektetett.

A Bloomberg szerint csak egyetlen Instagram-hirdetéssel akár 30 millió dollárt, azaz 10 milliárd forintot is kereshet a 32 éves énekesnő - 424 millió követőjével Gomez a legtöbb követővel rendelkező nő a platformon, és a harmadik legtöbb követővel rendelkező ember a 39 éves Cristiano Ronaldo és a 37 éves Lionel Messi után.

Selena Gomez 2002-ben kezdte színészi karrierjét egy gyermek-tévésorozatban, az áttörést pedig a Disney Channel „The Wizards of Waverly Place” című sorozata hozta meg számára, amelyben Alex Russo főszerepét játszotta. Ezt újabb Disney-alkotások követték, 2008-ban pedig énekesnőként is elkezdte építeni a karrierjét, ami mára ott tart, ahol. Milliárdos.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés