Hirdetés
Hirdetés

Te felismernéd? - Megvált a hosszú sörényétől Victoria Beckham - Fotó

Elegáns stílusáról híres Victoria Beckham és arról is, hogy képes trendeket teremteni. Most ismét ezt tette - a hajával.

Tény, hogy minden, amit Victoria Beckham képvisel, vagy ahogyan a haját hordja, hamar trenddé válik. Még a 2000-es évek elején a bob frizurájával kezdte ezt, most, évtizedekkel később pedig újra jelentős változtatáson esett át. Igaz, ez alaklommal talán a korábbiaknál is bátrabbat húzott, hiszen az évek alatt megnövesztett hosszú sörényétől vált meg. Egy friss, modern frizurát választott, amely tökéletes a hűvösebb őszi hónapokra. Nem lennénk meglepve, ha ez lenne az idei ősz egyik legnagyobb trendje. Victoria Beckham jó pár képet posztolt az Instagramra, amelyek tökéletesen bemutatják új frizuráját.

A Beckham-család Las Vegasban ejtőzik, Victoria új frizurát villantott.
A Beckham-család Las Vegasban ejtőzik, Victoria új frizurát villantott. Instagram/victoriabeckham

A négygyermekes anyuka jelenleg Las Vegasban jár, hogy a család megünnepelje Romeo Beckham 22. születésnapját. Az 50 éves sztár most ragadta meg az alkalmat, hogy megmutassa új frizuráját. Egy stílusos, vállig érő bobról van szó, a szakemberek szerint ez lesz a 2024-es év egyik legnépszerűbb frizurája. Penélope Cruz, Julianne Moore és Emma Stone is rajong már érte. Ennél a fazonnál a hajvégek a vállaknál végződnek, Victoria középen elválasztva viseli. A hajszínén azonban nem változtatott.

A fotósok a család nyomában Las vegasban is - az új frizura nem maradhatott titokban.
A fotósok a család nyomában Las vegasban is - az új frizura nem maradhatott titokban. Profimedia/RedDot

Victoria új frizurájára a reakciók egyöntetűen pozitívak. A rajongói el vannak ragadtatva az új frizura egyszerűségétől és eleganciájától, a kommentek közt pedig bókokkal halmozzák el. „Gyönyörű kép. Imádom az új frizurádat” vagy "Victoria, fantasztikusan nézel ki!" - írják.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés