Hirdetés
Hirdetés

5 és fél millió éjszakánként: luxusnyaraláson készültek pikáns képek Taylor Swiftékről

Így nyaral egy álompár: Taylor Swiftet és a Super Bowl győztes szerelmét a Karib-tengeren csípte el egy fotós.

A világ talán legnagyobb sztárja és szerelme, Travis Kelce boldogan, egymást ölelve, kéz a kézben jön ki a tengerből. Vagy épp a hullámok közt csókolóznak, mintha nem lenne holnap. És pihennek a hófehér homokban a nap ölelésében. Kettejük vagyonát egymilliárd euróra, azaz 400 milliárd forintra becsülik. Van mit a tejbe aprítaniuk. Erről árulkodik az énekesnő bikinije is: Swift egy sárga, Montce márkájú kétrészest visel. 211 euróért, azaz 84 ezer forintért árulják.

Mintha nem lenne holnap - így nyaral a dúsgazdag álompár.
Mintha nem lenne holnap - így nyaral a dúsgazdag álompár. Profimedia/RedDot

Az NFL-sztár krémmel keni be az énekesnőt, kézenfogva sétálnak a kristálytiszta vízben, újra és újra csókokat váltanak. Travis Kelce a hét elején a New Heights podcastjában az eljegyzési pletykákra tett megjegyzéseket, és utalt rá, szeretne gyereket is. Nos, a friss képek alapján nem kell majd sokat várni erre sem. A pár egyébként a Harbour-szigeten, a Rosalita House nevű rezidencián tölti a szabadságát, a tengerparti villa, ahol egyébként négy éve Kylie Jenner is megszállt, éjszakánként 15 ezer dollárba, azaz 5 és fél millió forintba kerül.

Életük legsikeresebb évein vannak túl mindketten, a családalapításra készül Taylor és szerelme.
Életük legsikeresebb évein vannak túl mindketten, a családalapításra készül Taylor és szerelme. Profimedia/RedDot

A luxusvillában hat hálószoba, medence, több terasz, lenyűgöző kert és edzőterem is van, tizenkét embernek is kényelmes. A vendégek kívánságait egy személyes szakács, plusz egy sous séf, egy ingatlankezelő, három komornyik, három házvezetőnő, három kertész és egy biztonsági őr lesi egész álló nap. Így pihen egy igazi álompár.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés