Hirdetés
Hirdetés

"Semmi újdonság" - Elárulta álomalakja titkát az 58 éves Liz Hurley

Nincs szüksége „furcsa zöld gyümölcslevekre”, hogy karcsú alakját megőrizze - egy nagyon egyszerű diétás trükre esküszik.

Elizabeth „Liz” Hurley-nek a jelek szerint egy nagyon egyszerű szépségtitka van: a modellként is dolgozó brit színésznő kerüli a feldolgozott élelmiszereket. Az 58 éves színésznő a „Sydney Morning Herald”-nak azt is elmondta, hogy a divatos diétákban egyáltalán nem hisz. „A preferenciáim elég egyszerűek - nem iszom fura zöld gyümölcsleveket vagy bármi ilyesmit” - mondta az újságnak. "Mindig is odafigyeltem arra, hogy mit eszem. Soha nem akartam feldolgozott ételeket enni. Már tinédzserként is mindig figyeltem az élelmiszerek címkéire" - folytatta.

A lap beszámolója szerint Liz Hurley egy ideje változtatott, és egy ideje lemond a csomagból készült szendvicsekről. „Több mint egy évvel ezelőtt felhagytam vele...” Egyébként „csak azt eszek, amit normálisnak tartok, például sült csirkét, krumplipürét és néhány különböző zöldséget. Egyértelműen semmi újkeletű vagy furcsa” - tette hozzá. Ugyanakkor ha testmozgásról van szó, a színésznő az otthoni kertészkedést részesíti előnyben. "Nem járok konditerembe, de nagyon aktív vagyok... Nem igazán ülök sokat” - folytatta, majd hozzátette: sokat kertészkedik és így marad hajlékony.

Liz Hurley korábban azt már elárulta, hogy fiatalos bőrének titka abban rejlik, hogy napközben nem tartózkodik a napon. Egyszer megosztott egy képet a közösségi médiában, amelyen a napon heverészik, és azt írta: „Ébredés Los Angelesben. Csak reggel 9 óra előtt és este 6 után megyek ki a napra - egyébként egy nagy esernyő alatt".

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés