Hirdetés
Hirdetés

Szerelmi vallomás Ben Afflecknek: így változtak meg J-Lo érzelmei

Augusztusban már egy éve volt, hogy az énekesnő és a színész örök hűséget fogadtak egymásnak.
Augusztusban már egy éve volt, hogy az énekesnő és a színész örök hűséget fogadtak egymásnak. Instagram/jlo

Váratlan vallomást tett az 54 éves énekesnő.

Vonzó, erős és magabiztos, Jennifer Lopez most mégis egy megható vallomással lepte meg a világot: férje, Ben Affleck volt az, aki felnyitotta a szemét és segített neki felfedezni az igazi szépségét. Nehéz elhinni, de az 54 éves dívát állítása szerint élete során szinte folyamatosan önbizalomhiány gyötörte. Most azt állítja, csak Ben Affleck mellett tanulta meg elfogadni önmagát. Az amerikai Vogue aktuális számában erről is beszélt.

Végre az életemnek azon a pontján vagyok, amikor minden porcikámat bocsánatkérés nélkül szeretem

Emlékezetes: a pár a Gengszter románc című film forgatásán ismerkedett meg 2002-ben, azonnal egymásba szerettek és be is jelentették az eljegyzésüket. Már az esküvőt tervezték, aztán jött a világrengető fordulat: alig egy év után szakítottak. Állítólag a nagy mádiafelhajtásba rokkant bele a kapcsolatuk, azóta azonban már az is kiderült, Ben egy night clubban átmulatott éjszaka után bukott le.

2002-ben a közös filmjük alatt szerettek egymásba, egy évig tartott a nagy szerelem.
2002-ben a közös filmjük alatt szerettek egymásba, egy évig tartott a nagy szerelem. Instagram/picsoftheday001

Ben Affleck végül Jennifer Garner férje lett, családot alapítottak, J-Lo pedig Marc Anthony oldalán között ki. Mindketten szülők lettek, ám mindkét házasság tönkrement. Időnként egy-egy új pár oldalán tűntek fel, majd közel 20 év után, látszólag a semmiből ismét egymásra találtak. 2022 júliusában váratlanul egy Las Vegas-i kápolnában házasodtak össze, majd jött az álomesküvő a család és barátok jelenlétében. És ennek már több, mint egy éve.

Még szebbnek érzem magam

"Minden részem, a testem, a hangom, a döntéseim, még a hibáim is. Mindezek tettek azzá, aki vagyok, és juttattak oda, ahol ma tartok" - elmélkedett J-Lo önmagával kapcsolatban az interjúbn. Határzottan állítja, Ben segített neki abban, hogy megértse, mennyit ér, és hogy tudja is, hogy mennyit ér. "Még nyugodtabbnak és lazábbnak érzem magam, amitől sokkal szebbnek érzem magam, mint valaha egy másik emberrel" - így Jennifer.

Ben számára valószínűleg ez a legszebb szerelmi vallomás, amit J-Lo-tól kaphatott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés