Hirdetés
Hirdetés

Miért viseli Zendaya mindig ugyanazt a cipőt? - Itt a válasz

Rendszeresen kelt nagy feltűnést a vörös szőnyeges eseményeken. Gyakran ugyanabban a cipőben.

Évek óta rendre ellopja a showt a vörös szőnyegen Hollywood nagyjai elől is, nem volt ez másképp az elmúlt hónapokban sem. Zendaya a Dűne és a Challengers című filmek sajtókörútjai során isikonikus megjelenésekkel tette emlékezetessé az alkalmakat. Ugyanakkor más is feltűnt a világnak. Stylistja, Law Roach most elárulta, hogy a színésznő gyakran választja a szettjeihez ugyanazt a cipőt. Magassarkú, hegyes orral és piros talppal.

Zendaya kedvenc lábbelije

Hivatkozás másolása
14 éves kora óta gyakran ugyanabban a fehér lábbeliben bukkan fel a nyilvános eseményeken Zendaya.
14 éves kora óta gyakran ugyanabban a fehér lábbeliben bukkan fel a nyilvános eseményeken Zendaya. Profimedia/RedDot

Zendaya évek óta esküszik a Christian Louboutin "So Kate 120" nevű cipőjére. Stylistja a The Cutting Room nevű podcastben elárulta: "Szerintem az egyik legsokoldalúbb cipő. De egyben az egyik legfájdalmasabb is". Mindezek ellenére kedvelte meg a fiatal színésznő ezt a lábbelit. Sőt, a stílist szerint 14 éves kora óta viseli ezt a cipőt. "Amikor először viselte őket, összeomlott. Azt mondta: "Le kell vennem ezt a cipőt". Erre én: "Nem fogod levenni ezeket a cipőket." Erre ő megtartotta őket, és másnap újra felvette őket, és harmadnap megint."

A Challengers premier-körútján is gyakran felbukkant a lábán a legendás lábbeli.
A Challengers premier-körútján is gyakran felbukkant a lábán a legendás lábbeli. Profimedia/RedDot

Az évek óta tartó viselése során aztán Zendaya lábai már hozzászoktak, így nem is nagyon akar mást hordani. "Egész nap hordhatná őket, táncolhatna bennük, feldobhatná a lábát, le tudna benne menni a lépcsőn" - mondja Law Roach, aki hozzátette: egy centet sem kap a színésznő, hogy ezt a cipőt viseli. Azonban jó kapcsolatot ápol a divattervezővel. "Ha vészhelyzetben szükség van egy cipőre, akkor felhívják az üzletet, és mindent megtesznek, hogy megszerezzék neki" - hangsúlyozta a sylist. Egyébként Zendaya kedvenc cipője 700 euróba, azaz 270 ezer forintba kerül.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés