Hirdetés
Hirdetés

Miért tesznek az emberek egyre többen WC-papírt a hűtőbe?

Mit keres egy higiéniai termék a hűtőszekrényben? Pláne az ételek közt.

Ha gyakran szörfözöl a közösségi oldalakon, talán már te is kiszőrtad, hogy egyre több olyan videó kerül fel, amiben a felhasználók azt mutatják meg, hogy a toliette papírt a hűtőjükbe tették. Sokszor a kolbász, a tej, a sonka, meg a tojás mellett ácsorognak a magányos tekercsek. De vajon mire jó ez?

Ha jó ideje kellemetlen szagok áradnak a hűtődben, pedig már rég kidobtad a poshadt tejet és a lejárt sajtot, akkor neked is jól jöhet egy tekercs wc-papír a hűtődbe. Ez ugyanis képes magába szívni a rossz szagokat. Persze, nem éppen étvágygerjesztő látvány egy guriga az ételek közt. De tényleg segíthet elnyelni a nedvességet, ami penészedést és kellemetlen szagokat okozhat.

Többen is kipróbálták és ki is posztolták az eredményt az oldalukra, és általában elégedettek is az eredménnyel. De akadnak más módszerek is erre a célra, elég csak a nagymamáink szódabikarbónájára gondolni, amit három hónapig is a hűtőben hagyhatunk. A WC-papír állítólag csak három hetet bír ki. Ha mindezek ellenére pedig maradnak a kellemetlen szagok, lehet érdemes benézni a hűt alá, vagy mögé.

Címlapfotó: TiKTok/drewfrom63rd1

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés