Hirdetés
Hirdetés

Őrült viking döntötte meg a halálugrás világrekordját - Videó

A követői ragasztották rá, hogy őrült. Tény, nem akármit vitt véghez.

Miközben mi, átlag emberek a lehető legtöbb időt töltjük már otthon a jó melegben és a karácsonyi készülődés minden szabad gondolatunkat megtölti, addig ez a norvég fickó úgy döntött, kimegy a hidegben egy szál fürdőgatyában és megdönt egy megdönthetetlennek hitt rekordot. Ken Stornes már eddig is számos gyomorforgató videót osztott meg a körülbelül félmilliós táborával, most egy újabbal fejelte meg ezt.

Őrületbe kergeti a követőit a videóival a norvég viking - most egy világrekorddal érkezett.
Őrületbe kergeti a követőit a videóival a norvég viking - most egy világrekorddal érkezett. Instagram/kenstornes

Jeges tóban fürdőzés, súlyos mínszokban való hegymászás - úgy tűnik, nem nagyon akad olyan dolog, amit a norvég viking ne tenne meg. A többséget a jeges vízben merülős videóitól rázza ki a hideg. Norvágiában pedig szinte egész évben forgathat ilyeneket. A legrémisztőbb, egyben legemlékezetesebb felvétele azonban valószínűleg a december 3-án posztolt videója lett. Több mint 40 méter magasról vetette magát a jeges vízbe. Világrekord.

A videót ezen a linken nézheted meg!

Ken látszólag eg yerre a célra épített párkányon áll egy sziklás fal oldalán, majd egy méretes követ dob be a vízbe, majd egy pillanattal később maga is utána veti magát. Eleinte ráadásul úgy fest, csúnya vége lesz az egésznek, hiszen mintha hassal zuhanna több mint 40 méteren át. "Ismét visszavisszük a halálugrás világrekordját Norvégiába, ahová tartozik" - írta a felvételhez.

Nem a levegőbe beszélt: a halálugrás női rekordját egy honfitársnője tartja - Asbjørg Nesje 30,5 méterrel állította fel a rekordot.

Címlapfotó: Instagram/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés