Hirdetés
Hirdetés

Nem sokkal ezután a kép után a nagyi, a nagyapa és az unoka is halott volt

Eddig legalább 155 áldozata van a Helene hurrikánnak.

Szüleit és 7 éves kisfiát gyászolja egy amerikai anyuka. Megan Drye szerettei a házuk tetején várják a mentőcsapatokat az észak-karolinai Asheville-ben. Az ott készült képeken jól látszik, szinte a tetőig ér az ár, autók úsznak a vízben, fákat tépett ki a vihar. Végül a ház is megadta magát, összedőlt és a családot is a halálba sodorta. Ez a fotó a katasztrófa előtti utolsó pillanatokat mutatja. A nagyszülők kabátba öltözve, néhány takaróval a nyirkos tetőn ülnek. A képet a lányuk, Megan készítette - ő az egyetlen, aki túlélte a katasztrófát.


Nem sokkal a kép elkészülte után a nagyi, a nagyapa és az unokájuk is meghalt.
Nem sokkal a kép elkészülte után a nagyi, a nagyapa és az unokájuk is meghalt. Facebook/Jessica Drye Turner

Sajtóhírek szerint a ház nem bírta tovább a víz nagy nyomását. Mind a négyüket elsodorta az ár. Míg a nagymama, a nagypapa és az unoka belefulladt a vízbe, az anya a vízben úszó tárgyakba tudott kapaszkodni. Körülbelül egy órával később mentették ki, és még mindig az intenzív osztályon ápolják. Megan nővére, Jessica megható Facebook-bejegyzést tett közzé: „Nem tudom szavakba önteni, hogy a testvéreim és én min megyünk keresztül. Kérlek, tartsátok imáitokban a húgomat, aki elvesztette a fiát, és a másik húgomat és engem is, ahogy összejövünk, hogy megvigasztaljuk őt, és együtt vészeljünk át minden pillanatot”.”

Gyűjtés indult a kisfiú családjának a megsegítésére.
Gyűjtés indult a kisfiú családjának a megsegítésére. GoFundMe

A GoFundMe oldalon már elindult egy adománygyűjtő kampány, hogy segítsenek Megannak és testvéreinek, Jessicának és Heathernek újjászervezni az életüket.

Címlapfotó: Facebook/Jessica Drye Turner

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés