Hirdetés
Hirdetés

Váratlan bejelentést tett a legendás játék gyártója - Megőrülnek a gamerek

25 éves lesz a vállalat, nem akármilyen meglepetéssel teszik emlékezetessé.
25 éves lesz a vállalat, nem akármilyen meglepetéssel teszik emlékezetessé. Instagram/rockstargames

Decemberben ünnepli alapításának 25. évét a Rockstar Games, az elnök nem mindennapi hírt posztolt.

Megőrülnek a gamerek a közösségi oldalakon. Sam Houser, a videójátékokat gyártó brit vállalalt elnöke nem mindennapi bejegyzésekkel dobta fel a napjukat. Sőt, mivel gamerekről beszélünk, a jövőbe és életbe vetett hitüket.De kezdjük az elején. Lássuk a vállalat Insta-bejegyzését! "Jövő hónapban lesz a Rockstar Games 25. évfordulója. Játékosaink hihetetlen támogatásának köszönhetően lehetőségünk nyílt olyan játékokat készíteni, amelyek iránt igazi szenvedélyt éreztünk - nélkületek ez nem jöhetett volna létre, és nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, hogy velünk tartottatok ezen az úton" - kezdik a bejegyzésüket. Majd jön a bombahír!

Már csak néhány nap és jön a GTA 6. részének első előzetese.
Már csak néhány nap és jön a GTA 6. részének első előzetese. Instagram/rockstargames

"1998-ban a Rockstar Games azon az ötleten alapult, hogy a videojátékok ugyanolyan nélkülözhetetlenek lehetnek a kultúra szempontjából, mint a szórakoztatás bármely más formája, és reméljük, hogy olyan játékokat hoztunk létre, amelyeket szeretsz az evolúció részesei lenni" - folytatja a bejegyzésében Sam Houser, majd a következő rövid, tömör de határozott kijelentésével ledobja az internetes atomot:

Nagy izgatottan tudatjuk veletek, hogy december elején kiadjuk a következő Grand Theft Auto első előzetesét.

Nos, már tényleg csak néhányat kell aludni, és lehet újra virrasztani. Igaz, a gamerek többsége már a játék megjelenését várja igazán.

Címlapfotó: Instagram/rockstargames

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés