Hirdetés
Hirdetés

Tudnivalók a mostani teliholdról

  • 2024 október 17-én megint egy különleges telihold lesz. Ez a telihold az "Aratóhold" vagy "Vadászhold" nevet is viselheti. Az októberi telihold általában az ősz beköszöntét és az aratási időszak végét jelzi, különösen a vadászidényt, amely hagyományosan ilyenkor kezdődik.

A telihold ekkor egész éjjel látható lesz, és különleges fényessége miatt csodálatos látványt nyújt majd az égbolton.

Ez a hold egyben szuperhold is lesz, minden csillagjegyre jelentős hatást gyakorolhat. Ez a kozmikus esemény intenzív érzelmeket és energiákat hoz magával, amelyek szinte viharos erővel érinthetik a zodiákusokat.

Ez az időszak remek lehetőséget kínál arra, hogy megszabaduljunk a régi, negatív szokásoktól és terhektől. A fizikai aktivitás különösen előnyös lehet ilyenkor, mivel segít levezetni a felhalmozódott feszültséget. Egy kellemes fejmasszázs is jó ötlet lehet, mivel sokan telihold idején fejfájást tapasztalnak, amelyet érdemes enyhíteni.

A leginkább érintett horoszkóp a Kos lehet, amely számára a mostani telihold minden szempontból próbára teheti a türelmet és az ítélőképességet. A Kos szülöttei általában bátor és ösztönös döntéseket hoznak, amelyek gyakran sikerrel végződnek, ám ezúttal az impulzivitás veszélyes lehet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés