Hirdetés
Hirdetés

Húga 25. születésnapján árulta el végzetes titkát a lány a családjának - Videó

"25 éve őrzök egy titkot" - kezdte a lány a videójában, amiben nyilvánosságra hozta a titkát.

Az amerikai Keely Rayborn a TikTok-oldalán hozta nyilvánosságra a történetét, - mint ahogyan fogalamzott -, úgy gondolta, 25 év után épp itt az ideje hogy megossza. De nem csak a családdal, a világgal is. Bár az autójában forgatott videón jól látható, szégyelli is magát, zavarban is van, s mintha félne is, mit szól majd hozzá a rokonság. Keely már az elején elnézést kér az anyjától azért, amit bő negyed százada tett. De vajon mi gyötri a lelkt azóta is?

Hálószobás gyerekcsíny

Hivatkozás másolása

Nos, azon a napon vendégek jártak a lány családjánál, Keely pedig a barátnőivel beosont a szülei szobájába. Ott bukkantak rá a felnőttek óvszereire. Pontosan tudták, mik azok és mire használják a felnőttek, de találtak mást is, és őrült ötletük támadt. "Ott hevert egy tű" - folytatta a lány, majd: "Én és a barátaim pedig egy csomó lyukat szúrtunk a csomagolásokon". Alig fél évvel később az édesanyja meglepő bejelentés tett: terhes.

Az édesanya azt mondta a lányának, fogalma sincs, hogy történhetett ez meg, hiszen elmondása szerint nagyon vigyáztak. Ami viszont örömteli: Keely húga látta a lány videóját és nagyon hálás neki az életéért, a lány szüleinek véleményére pedig máig nem derült fény.

Címlapfotó: TikTok/mama__kee

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés