Hirdetés
Hirdetés

Tippek, hogy hosszabb ideig bírd magassarkúban

Biztosan te is előszeretettel viselsz ebben a melegben nyitott magassarkúkat, amik különösen kényelmetlenek lehetnek. A magassarkú szandálok viselése néha kényelmetlen lehet, de néhány egyszerű trükkel és praktikus tanáccsal kényelmesebbé teheted őket.

1. Válaszd a megfelelő méretet

Győződj meg róla, hogy a szandálok pontosan illeszkednek a lábadra. Ha túl szorosak, vagy túl lazák, az kényelmetlenséget okozhat. Figyelj a szandálok szélességére is. Ha túl szűk, nyomhatja a lábadat, ha túl bő, akkor nem nyújt megfelelő támaszt.

2. Használj talpbetétet, vagy párnázást

Helyezz gélpárnákat a talprészre a sarok és a lábujjak alatt, hogy csökkentsd a nyomást és a súrlódást.

Ha a sarkad csúszik a szandálban, használj sarokpárnákat, hogy jobban illeszkedjen és kényelmesebb legyen.

3. Törj be a szandálokat

Viseld a magassarkú szandálokat otthon néhány órán át, hogy hozzászokjanak a lábad formájához. Próbáld meg vastag zoknival hordani őket otthon, hogy gyorsabban betörd a bőrt vagy anyagot.

4. Használj tapaszt, vagy szalagot

Helyezz szilikon tapaszokat azokon a helyeken, ahol a szandál dörzsöli a lábadat.

Ha a lábujjaid fájnak, próbáld meg a harmadik és negyedik lábujjadat összeragasztani egy kis ragasztószalaggal, hogy enyhítsd a nyomást a talppárnánál.

5. Figyelj a sarokmagasságra

Válassz közepes sarkú szandált, amely elegáns, de mégis kényelmesebb, mint a nagyon magas sarkú cipők.

A platform szandálok stabilabbak és kényelmesebbek lehetnek, mivel a talp vastagsága csökkenti a sarokmagasság tényleges érzetét.

6. Tarts szüneteket

Ha hosszabb ideig kell magassarkút viselned, ülj le időnként, hogy pihenjenek a lábaid. Ha lehetséges, válts kényelmesebb cipőre, amikor nem szükséges magassarkút viselned.

nyitókép:123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés