Karácsonykor a legtöbb asztalra szokott kerülni az ételből, ha pedig gőzöd sincsen arról, hogy mivel dobd fel, most segítünk. Sőt egy nagyon finom vegán verziót is mutatunk, így már tényleg mindenki élvezheti ezt a receptet.
Kömény
Ez a fűszer adja a tölteléknek a klasszikus ízt és a káposztával nagyon jók együtt.
Csak magyar paprika
A tölteléknek szintén fő eleme a paprika por, érdemes elolvasnod a csomagolását a tiednek otthon, ugyanis a legtöbb szupermarketben kínai paprikát árulnak. A magyar verzió pedig teljesen más ízt ad az ételnek.
Tofu
Válassz füstölt tofut, majd törd össze egy villával pici morzsákra és önts rá sertés fűszert, majd pedig teljesen úgy fog viselkedni, mint a darálthús.
Pirított hagyma
Ha raksz a töltelékbe vöröshagymát, akkor pirítsd meg egy kis olajon, így még aromásabb lesz az étel.