Hirdetés
Hirdetés

Tippek a töltött káposztához

Karácsonykor a legtöbb asztalra szokott kerülni az ételből, ha pedig gőzöd sincsen arról, hogy mivel dobd fel, most segítünk. Sőt egy nagyon finom vegán verziót is mutatunk, így már tényleg mindenki élvezheti ezt a receptet.

Kömény

Ez a fűszer adja a tölteléknek a klasszikus ízt és a káposztával nagyon jók együtt.

Csak magyar paprika

A tölteléknek szintén fő eleme a paprika por, érdemes elolvasnod a csomagolását a tiednek otthon, ugyanis a legtöbb szupermarketben kínai paprikát árulnak. A magyar verzió pedig teljesen más ízt ad az ételnek.

Tofu

Válassz füstölt tofut, majd törd össze egy villával pici morzsákra és önts rá sertés fűszert, majd pedig teljesen úgy fog viselkedni, mint a darálthús.

Pirított hagyma

Ha raksz a töltelékbe vöröshagymát, akkor pirítsd meg egy kis olajon, így még aromásabb lesz az étel.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés