Hirdetés
Hirdetés

Tippek a nyári alapozó kiválasztáshoz

A nyári alapozó kiválasztása során fontos szempontok közé tartozik az, hogy könnyű, tartós és természetes hatást biztosítson, valamint védelmet nyújtson a nap káros sugarai ellen. Íme néhány ötlet a tökéletes nyári alapozó kiválasztásához:

Könnyű textúra: Válassz olyan alapozót, amely könnyű textúrával rendelkezik, és nem nehezíti el a bőrt. A könnyű alapozók jobban lélegzenek, és kevésbé valószínű, hogy elnehezítik vagy irritálják a bőrt a melegben.

Mattító hatás: A mattító alapozók segíthetnek abban, hogy a bőröd ne legyen zsíros hatású a nyári hőségben. Keress olyan termékeket, amelyek hosszú ideig tartó matt hatást biztosítanak.

Vízállóság: Nyáron fontos, hogy az alapozó vízálló legyen, különösen, ha medencébe vagy tengerpartra mész. Ezzel megakadályozzuk, hogy az alapozó elmozduljon az izzadás vagy a víz hatására.

SPF védelem: Válassz olyan alapozót, amely tartalmaz fényvédőt, hogy extra védelmet biztosíts a bőrödnek a nap káros sugarai ellen. Az SPF tartalom segít megelőzni a napégést és a káros UV-sugárzás okozta bőrkárosodást, megelőzhetjük vele a ráncokat.

Lélegző formula: Olyan alapozót válassz, amely nem tömíti el a pórusokat, és lehetővé teszi a bőr lélegzését. Így elkerülhetjük az izzadást és a bőrproblémák kialakulását a nyári melegben.

Színválasztás: Ügyelj arra, hogy a választott alapozó színe megegyezzen a bőröd természetes árnyalatával, és ne legyen túl sötét vagy túl világos, ugyanis ha napozol, akkor simán lehet, hogy sötétebb szín kell majd.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés