Hirdetés
Hirdetés

Meglátta a vadállatot a teraszán pihenni a férfi és azonnal riasztotta az állatvédőket

A teraszon lévő kerti bútorokon egy vadkutya pihent, igaz, meg sem mozdult.

A ház tulajdonosa a sokkból magához térve azonnal tárcsázta az állatvédőket. Vajon megsérült? Vagy beteg? Ezek futottak át a férfi agyán, aki a kialakult helyzetet le is festette a telefonban az egyik San Francisco-i állatvédő szervezet munkatársának. A Mullen nevű szakember hamar a helyszínre ért, így még ő is személyesen láthatta a teraszon pihenő prérifarkast.

Békésen pihent a prérifarkas a család teraszán.
Békésen pihent a prérifarkas a család teraszán. Facebook/Animal Care & Control San Francisco

Az állat nem reagált agresszíven vagy félelemmel a látogatásra, és úgy tűnt, tökéletesen jól érzi magát az emberek közelében. "Odamentem a prérifarkashoz, beszélni kezdtem hozzá, és mondtam neki, hogy ideje felkelni. Rám nézett, felállt, kinyújtózott, és az udvar szélére sétált" - magyarázta az állatvédő. Majd ezt követően gyakorlatilag átugrott a falon és elhagyta a férfi telkét.

Miután felkeltették, átugrott a kerítésen és elment.
Miután felkeltették, átugrott a kerítésen és elment. Facebook/Animal Care & Control San Francisco

Mullen szerint: "A prérifarkas egy fiatal, egészséges hímnek tűnt, akit valószínűleg nemrég rúgtak ki az odújából, és megpróbált eligazodni a városban". Ezek az állatok általában úgynevezett családi csoportokban élnek. A kölykök körülbelül egyéves korukban hagyják el az otthonuknak nevezett odút, hogy társat keressenek.

Címlapfotó: Facebook/Animal Care & Control San Francisco

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés