Hirdetés
Hirdetés

Élve eltemették az ismert youtubert - 7 napra a föld alá rekedt

Élve eltemették az ismert YouTube-sztárt. Koporsóját be is kamerázták.

Az ismert influenszer önmagát is felülmúlta legfrissebb akciójával: a 25 éves Jimmy Donaldson, akit világszerte "MrBeast" néven ismernek, egy hétre temettette el magát. Luxuskoporsóját természetesen bekamerázták és rádión keresztül tudta tartani a kapcsolatot a külvilággal, így is kemény fizikai és mentális megpróbáltatásoknak volt kitéve. Készételeket tudott csak fogyasztani, nem tudott mozogni, a dolgát is nehezen tudta elvégezni, a negyedik naptól pedig már mentálisan is igen csak megviselt volt.

A fő csatornáján 213 millió hűséges követővel rendelkező srác tényleg a Youtube királya, mulimilliárdos lett a közösségi oldalának köszönhetően. Most önmagát is felülmúlta ezzel a projekttel. "Ez a leghátborzongatóbb dolog, amit valaha csináltam" - mondta, miközben a barátai előbb lapátokkal, majd markolóval szórták a koporsójára a földet. A negyedik naptól kínszenvedés lett az akció. "Furcsa érzés. Nagyon fáradt vagyok, de valamiért nem tudok aludni" - vallotta be könnyek közt.

Az ötödik napon lett meg a 200 millió feliratkozója, így már repült az idő a koporsóban. a szabadulás pillanatát így már 71 millióan láthatták eddig.

Címlapfotó: Youtube/MrBeast

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés