Hirdetés
Hirdetés

Borzalom - Szülés közben hunyt el a 23 éves TikTok sztár - Fotó

Nagyon vágyott már egy babára, most, amikor végre valóra vált volna az álom, meghalt.

23 éves korában hunyt el a népszerű influenszer, Tatjana Klingler. A családja szerint a fiatal lány szíve a szülés közben állt meg, egy "nagyon ritka és kiszámíthatatlan magzatvízembólia" miatt. A gyászló rokonok egy adománygyűjtő oldalt hoztak létre az árván maradt kisfia számára. "Sem neki, sem a fiának nem volt lehetősége arra, hogy életükben egyszer is lássák, megérintsék vagy megszagolják egymást" - írják. A lány néhány napja osztotta meg az utolsó videóját a TikTok-on, épp a kórházba igyekezett. "A kórházban vagyunk, és most indítják be a szülést" - írta a felvételhez július 2-án.

Ezrek gyászolják a fiatal TikTokert. A szülés közben vesztette az életét.
Ezrek gyászolják a fiatal TikTokert. A szülés közben vesztette az életét. Instagram

Ezt követően már hiába várták a rajongók az örömhírt, hiába várták a babafotót, az oldala elcsendesedett. Aztán mindenkit sokkolt a férje bejelentése: "Sajnálattal közlöm, hogy Tati nem élte túl a fiunk születését" - írta a több, a feleségét ábrázoló fotóhoz a Thorty nevű úr. "A kis Joshua mesterséges kómában van, és reméljük, hogy túléli" - közölte a férj, aki valóságal összeomlott. "Bébi, szeretlek, és nagy űrt hagysz az életemben" - írta. Ő és a lány csak néhány hónapja, áprilisban házasodtak össze.

Fájdalmas búcsú

Hivatkozás másolása

Tatjana Klingler az egész terhességét megosztotta a nyilvánossággal. Novemberben közzétett egy videót, melyben több terhességi tesztet is bemutatott, ami pozitív lett. "Most végre felfedhetjük a titkot: Szülők leszünk!" - írta. Azóta őszintén posztolt  a hízásáról, a babája neméről is, sőt, azt is elmondta, hiányozni fog a babapocakja.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés