Hirdetés
Hirdetés

Hónapokon át más néven hívta a párja: amikor a lány megtudta az okát, azonnal kidobta a fickót

Valósággal sokkot kapott a lány, amikor megtudta az okát.

Élete legrosszabb kapcsolatáról kérdezték, a lány nem sokáig gondolkozott, elmesélje-e. A párja Jessicanak nevezte hosszú hónapokon át, miközben aaz ő igazi neve Carly. Utólag a lány azt mondja, az is jobb lett volna, ha megcsalják, mert az, ami történt, számára máig feldolgozhatatlan. Ugyanis egy idő után már a családja is Jessicaként kezdte nevezni őt. Ekkor érezte úgy, biztos, hogy a párja több vasat tart a tűzben. De tévedett. Egy nap ugyanis rájött az igazságra.

Sokkoló felfedezés

Hivatkozás másolása

A Bob nevű srác nyakában mindig ott lógott egy medál, az első adandó alkalommal Carly kinyitotta, hogy megnézze. Valósággal sokkot is kapott: egy lány képe volt benne, aki pont úgy nézett ki, mint ő. Carly Bob testvéréhez fordult, hogy magyarázatot kapjon, ő mondta el neki végül, hogy a képen látható lányt Jessicának hívják, de már meghalt.Bob így a jelek szerint azért volt vele csak együtt, hogy feldolgozza szerelme halálát.

Carly azonnal kidobta a fickót, aki meg valósággal megőrült emiatt. Sokáig fenyegette a lányt és elismerte, nem akarja "újra" elveszíteni. Végül csak hosszú idő után tudott megszabadulni tőle.


Címlapfotó: TikTok/carlybburke

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés