Hirdetés
Hirdetés

Megmutatta szülés utáni testét Suki Waterhouse - Fotó

A 9 hónpoas várandósság igencsak próbára teszi a nők szervezetét, sokan utána hosszú ideig nem is vállalják az új külsejüket.


Néhány napja megszületett Suki Waterhouse és Robert Pattinson első gyermeke, akinek az érkezését a színésznő egy egyszerű Instagram-posztban jelentette be. Egy bő kardigánban és a kisbabájával a karján látható. "Üdvözöllek a világon, angyalom" - írta a képéhez. A világ azóta is azt találgatja, kisfia, vagy kislánya született-e a sztárpárnak. de az újdonsült anyukát látszólag más problémák foglalkoztatják.

Ezzel a képpel köszöntette babáját a népszerű színésznő.
Ezzel a képpel köszöntette babáját a népszerű színésznő. Instagram/sukiwaterhouse

A nők pontosan tudják, a baba érkezésével nincs vége a gondoknak. A lapos pocak, sugárzó tekintet ugyanis nem jön vissza egyik napról a másikra. Nos, Suki Waterhouse ezt is egyértelművé is teszi. Az Instagramon osztott meg egy friss fotót, amelyen a szülés után mutatja meg a testét - retusálatlanul és szűrők nélkül. Egy speciális, szülés utáni bugyit, melltartót, laza kardigánt és kócos frizurát visel.

A negyedik trimeszter... megalázó volt!

"A szülés utáni időszak tele volt felemelő örömmel, rengeteg nevetéssel, könnyekkel, sok hormonnal! Büszke vagyok mindarra, amit a testem elért, és büszke vagyok arra a kedvességre és kegyelemre, amit a felépülési időszak alatt adok magamnak" - írta a képéhez.

Ezzel aképpel mutatta meg a szülés utáni alakját Suki, hálát mondott a testének.
Ezzel aképpel mutatta meg a szülés utáni alakját Suki, hálát mondott a testének. Instagram/sukiwaterhouse

A színésznő egy emberként ünnepli a világ a bejegyzése alatt és miatt. Igazi példakép.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés