Hirdetés
Hirdetés

Gyönyörű menyasszony volt a Stranger Things Elevenje - Fotók

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi néhány hete kötötték össze az életüket. Az álomesküvőjükről azonban nem jelentek meg képek - egészen mostanáig.


A 20 éves Millie Bobby Brown, akit a Stranger Things című Netflix-sikersorozatból ismerhetünk, májusban egy meghitt ceremónia keretében ment hozzá szerelméhez, a 22 éves Jake Bongiovihoz. A fiatal színésznő most először osztott meg fotókat a különleges napjáról, és büszkén mutatta be menyasszonyi ruháját. A zártkörű esküvő szűk körben zajlott, csak a közeli családtagok vettek részt rajta. A pár azonban jövőre nagyobb ünnepséget tervez. Millie Bobby Brown menyasszonyi ruháját a gala.de szerint Galia Lahav tervező készítette, és elegáns csipke jellemzi. A felsőtestet virágos pántokkal díszített fűzőbe burkolták, a ruhát pedig hosszú uszály és csipkével díszített fátyol teszi teljessé. A színésznő a haját lazán hátratűzve viselte, enyhén göndör tincsekkel az arca körül.

Millie sminkje egyszerű és elegáns volt, hogy illeszkedjen klasszikus menyasszonyi megjelenéséhez. Újdonsült férje, Jake Bongiovi egy vintage öltönyt választott tojáshéj színű zakóval, fekete hajtókával és csokornyakkendővel, fekete öltönynadrággal és klasszikus lakkcipővel kombinálva. A nap folyamán a színásznő két másik ruhát is viselt: a tortavágáshoz egy Oscar de la Renta által készített, szintén csipkével díszített, félnyakú ruhát viselt, amely a hátát szabadon hagyta, a partira pedig egy rövid selyemruhába öltözött át.

A pár 2021 óta van együtt, 2023 áprilisában pedig a "Stranger Things" sztárja bejelentette eljegyzését a rocklegenda, Jon Bon Jovi fiával.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés