Hirdetés
Hirdetés

Az utasok szeme láttára: a felszállás előtt halt meg egy Gabriella

Szörnyű tragédia történt egy olaszországi repülőtéren: az elborzadt utasok és kollégák szeme láttára váratlanul összeesett és meghalt egy 57 éves nő nem sokkal a felszállás előtt.

A háromgyermekes anyuka, Gabriella Cario már akkor rosszul érezte magát, amikor megérkezett a dél-olasz Reggio Calabria repülőterére. A tünetek ellenére az ITA Airways légitársaság légiutas-kísérője úgy döntött, hogy nem fordul orvoshoz, inkább hazarepül a géppel a családjához. Amikor azonban felszállt a repülőgépre, az állapota rohamosan romlani kezdett, majd összeesett. Miközben az utasokat leszállították a repülőgépről, a mentősök megpróbálták újraéleszteni az 57 éves nőt. De hiába: a stewardess meghalt

Váratlanul lett rosszul, majd holtan esett össze az 57 éve stsewardess.
Váratlanul lett rosszul, majd holtan esett össze az 57 éve stsewardess. X/Repubblica Roma

A Róma Fiumicinóba tartó járatot a tragédia miatt estére halasztották. A késések más járatokat is érintettek. Az 57 éves nő halála idején nem volt szolgálatban, csak a munkáltatója járatán igyekezett haza a férjéhez és a gyerekeihez. Egyelőre nem tisztázott, hogy miért halt meg. A nő szülővárosának, Sabaudiának a polgármestere megdöbbenésének adott hangot: „Ismertem Gabriellát. Okos, mindig mosolygós és kedves nő volt”.

Címlapfotó: Twitter/rep_roma

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés