Hirdetés
Hirdetés

Stephen Curry kosara után ünnepelt: megduplázhatta az árát az örömlány

A Golden State Warriors 125:90-re legyőzte a Milwaukee Bucksot az NBA szerdai játéknapján. A meccsnek van még egy nagy nyertese.

A meccs legjobb játékosa ismét a Warriors szupersztárja, Stephen Curry volt. Az irányító 29 pontot szerzett csapatának. A négyszeres NBA-bajnoknak volt egy különösen szép kosara is: jóval a hárompontos vonal mögül dobott egy triplát, majd miután a gyűrűbe vágódott, egy golfütés imitálva ünnepelt. Az erről szóló kép bejárta a világot, és váratlanul nagy siker lett. A nézőtéren ugyanis mindenkinek szemet szúrt egy nő, akinek a keblei majd kiestek a falatnyi felsőjéből. Nem sokáig kellett várni, hogy kideüljön, ki ő - egy Katherine Taylor nevű escort hölgy San Franciscóból.

Íme a kép, ami hatalmas sikert hozott egy szurkolónak. Sokat keresett vele.
Íme a kép, ami hatalmas sikert hozott egy szurkolónak. Sokat keresett vele. Profimedia/RedDot

Az örömlány a Twitterén ünnepelte a népszerűségét. A Curryről készült képet ő maga is megosztotta: "Istenem, ez volt életem legjobb randija, ahogy láthatjátok. Azért emlékeztess, hogy legközelebb teljesen felöltözve jöjjek. Milyen jó móka volt". De ez még nem minden: a TMZ Sports portál megszólaltatta a szőkeséget, Taylor pedig megerősítette, hogy a hirtelen hírnév komoly érdeklődést váltott ki a munkája iránt.

Megemelkedett az örömlány ára.
Megemelkedett az örömlány ára. X/inapickpod

A mérkőzésen való megjelenése előtt Taylor (aki egyébként egy konkurens csapat, a Sacramento Kings szurkolója - A szerk.) óránként 900 dollárt, azaz 325 ezer forintnak megfelelő összeget kért a szolgáltatásaiért, most a férfiaknak már 1500 dollárt, azaz 540 ezret kell fizetniük. Óránként. Sőt, a nő azt állítja, már profi sportolók is keresik, nem csak normál emberek.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés