Hirdetés
Hirdetés

Steaket akart enni az étteremben a férfi: amikor rénézett a számlára, azonnal kétségbeesett

Egy szingapúri férfi egy étteremben akart enni, amikor azonban ránézett a számlára, nem jutott szóhoz.

Sokak számára tanulságos történetről szólnak a hírek a közössési oldalakon: néhány napja egy felháborodott férfi osztotta meg a sztorit a Facebook-oldalán. "Azért írok, mert szeretném kifejezni nagy csalódottságomat" - írja a férfi a múlt keddi bejegyzésben, amiben az éttermet is megjelölte. Egy bélszín steaket rendelt köretként spagettivel, ami 20,9 szingapúri dollárba, azaz körülbelül 5600 forintba került. Amikor azonban megnézte a számlát a vacsora végén, sokkot kapott. Az étterem nyilvánvalóan hibázott, és a kiszolgáló személyzet nyilvánvalóan egy "20"-assal többet gépelt be a kártyaterminálba - gondolta. Hiszen 2020,90 szingapúri dollárt, azaz körülbelül 540 ezer forintot vontak le a számlájáról.

Az igazgató dönt

Hivatkozás másolása

"Amikor észrevettem az eltérést, azonnal felhívtam az alkalmazottak figyelmét. Közölték velem, hogy két hetet kell várnom a visszatérítésre" - mondta a férfi, aki felháborodott és azonnali megoldást várt. "Hiába ragaszkodtam hozzá, másfél órán keresztül várakoztattak, majd közölték velem, hogy az igazgató beleegyezése nélkül semmit sem lehet tenni" - mondta, majd elárulta: megadta az elérhetőségét, de azóta sem kereste senki hetek óta.

Félmilliós számlát kapott a férfi, kiakadt.
Félmilliós számlát kapott a férfi, kiakadt. 123rf.com

"2000 dollár jelentéktelennek tűnhet az önök cégének, de az én jövedelmem jelentős részét teszi ki" - írja a bejegyzésében a csalódott férfi.  Miután a történetét felkapta a média, hamar előkerültek az illetékesek.És hamar vissza is utalták a pénzt.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés