Hirdetés
Hirdetés

Sportra kényszerítette a 6 éves fiát az apa, mert "túl kövér" - meghalt

A közösségi médiában közzétett videóból kiderül, hogyan kínozta a New Jersey-i Christopher Gregor a hatéves fiát, Corey Micciolót a futópadon. A kisfiú két héttel később meghalt.

Megrázó történet járja körbe a világot: a 31 éves Christopher Gregor állítólag 2021. március 20-án arra kényszerítette fiát, Coreyt, hogy szüntelenül futópadon fusson, mert szerinte "túl kövér" volt. A kisfiú nem sokkal később, mindössze hatéves korában meghalt. A szörnyű apát 2021 júliusában őrizetbe vették - majd ismét szabadon engedték. A nomozás során végül összegyűlt annyi bizonyíték, hogy gyilkosság miatt bíróság elé tudták állítani a férfit - a New York Post beszámolója szerint a múlt kedden volt a tárgyalás.

Nyugtalanító jelenetek

Hivatkozás másolása

A tárgyaláson a fitneszközpontban lévő térfigyelő kamera videóját is bemutatták: a fiút többször is ledobja az Atlantic Heights Clubhouse fitneszközpontban lévő futópad, de az apja rendre visszateszi rá. A gép sebessége óriásinak tűnik - a 6 éve sfiú számára különösen. Corey édesanyja, Breanna Micciolo könnyekben tört ki, amikor a bíróságon végignézte a jeleneteket. És ha ez önmagában nem lenne még elég: a férfi a jelek szerint tarkón is harapta a fiát. Majd egy idő után csökkentette a sebességet és a dőlésszöget is.

Amikor az anya észrevette a fia sérüléseit, orvoshoz vitte. Ott mesélte el, mi történt vele. Az apa viszont azzal vádolta meg a gyerek anyját, hogy hazugsára vette rá a gyereket, és ellene fordította. Másnap, 2021. április 2-án a férfi a CourtTV szerint maga szállította be fiát a kórházba. Azt mondta, ébredés után a gyerek megbotlott, nehezen beszél, hányingere van és nem kap levegőt. A CT-vizsgálat során a kisfiú rohamot kapott, megkezdték az életmentő beavatkozásokat, de hiába. Meghalt.

Horrorsérülések

Hivatkozás másolása

A boncolás szerint a halál oka tompa tárgy okozta trauma volt. Corey szív- és májsérüléseket szenvedett, akut gyulladással és vérmérgezéssel. A sérülések mértéke - pusztító: ütések a mellkason és a hasüregben, szakadások a szíven és a májon, zúzódások a szerveken! A szakértői vélemény szerint a ksifiú folyamatos bántalmazásoknak volt kitéve. Christopher Gregort 2022. március 9-én tartóztatták le fia meggyilkolása miatt. Akár életfogyitglant is kaphat.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés