Hirdetés
Hirdetés

Súlyos zaklatási vádak David Copperfield ellen - Megdöbbentő részletek

A világhírű előadóművész tagadja a vádakat.

A Guardian című napilap kutatása szerint a bűncselekmények állítólag az 1980-as évek végétől 2014-ig történtek. A lap munkatársai több mint 100 embert kérdeztek ki. 16 nő vállalta fel, hogy ő is áldozat,vallotta magát, a fele pedig azt, hogy a támadások idején még kiskorú volt. A legtöbben közülük már a 40-es éveikben járnak, és most először szólaltak meg. Mások pedig megerősítették a szórakoztatóművész ellen felhozott régebbi vádakat. Három nő például azt állítja, hogy David Copperfield elkábította őket, mielőtt szexuális aktusokba kerültek és már nem tudtak "védekezni ellene".

Egy másik nő leírta, hogy 1991-ben találkozott Copperfielddel, és többször beszélt vele telefonon. Akkoriban még csak 15 éves volt. Később „konszenzusos szexre” került sor, mert a bűvész állítólag manipulálta őt. Négy nő azt állítottja, hogy Copperfield az élő előadásokon fogdosta őket, vagy arra biztatta őket, hogy illetlenül érintsék meg. Ezek az áldozatok nem ismrik egymást, de mind tudták bizonyítani a személyes kapcsolatot a világsztárral. Az áldozatok állítólag 15 és 19 év közöttiek voltak az állítólagos támadások idején.

A bűvész ellen a múltban már többször is felhoztak hasonló vádakat. A 2007-es és 2018-as eljárások azonban nem vezettek eredményre. 2024-ben egy másik Guardian-jelentésből derült ki, hogy Copperfield és a 2019-ben elhunyt milliárdos és elítélt szexuális bűnöző, Jeffrey Epstein közeli barátok voltak. A sztár ügyvédjei most mindent tagadnak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés