Hirdetés
Hirdetés

Végre hivatalos! Ekkor jelenik meg a GTA 6!

Egy pénzügyi jelentésből derül ki, mikor érkezik a Rockstart Games sikerjátékának folytatása.

A Rockstar Games 2023 végén jelentette be, hogy a rendkívül népszerű "Grand Theft Auto" sorozat legújabb része 2025-ben jelenik meg. Bár pontos dátum még mindig nincs, a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive Software most legalább egy szűkebb megjelenési ablakot árult el. Egy friss pénzügyi jelentésben azt állítja, hogy a "GTA VI" 2025 őszén jelenik meg. A várakozás a gyártó részéről is nagy. "Nagyon bízunk abban, hogy a Rockstar Games páratlan szórakozási élményt nyújt majd, és a cím kereskedelmi hatásával kapcsolatos várakozásaink tovább nőnek" - olvasható a sajtóközleményben.

Több rekordot is megdöntött

Hivatkozás másolása

A tavaly decemberi első trailer megmutatta, hogy mekkora az érdeklődés a "Grand Theft Auto VI" iránt. A körülbelül másfél perces klip a megjelenését követő első 24 órában három rekordot is felállított. A Guinness World Records szerint a videó volt a legnézettebb videojáték-előzetes a megjeenés napján (mintegy 90,4 millió megtekintés 24 órán belül - A szerk.), és a valaha volt legnézettebb YouTube-videó 24 óra alatt - a zenei videók kivételével. Sőt, a videóklip az első napon mintegy 8,9 millió likeot kapott, és ezzel a videójátékok legtöbbet kedvelt trailere lett a Youtube-on.

"A Grand Theft Auto VI folytatja a törekvésünket, hogy kitoljuk a határait annak, hogy mi a lehetséges a rendkívül magával ragadó, történetközpontú, nyitott világú játékélményekben" - mondta Sam Houser, a Rockstar Games 52 éves társalapítója az első trailerről kiadott sajtóközleményben, majd hozzátette: "Izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk ezt az új víziót a játékosokkal szerte a világon." A játék PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés