Hirdetés
Hirdetés

Hozzáért a lány lábához valami a repülőn: sokkot kapott, amikor meglátta, mi volt az - Videó

Pedig milyen jól indult: a 24 éves lány az ablak mellett kapott helyett, de nagyonhamar kiderült, ez az út nem ettől lesz egy életre emlékezetes.

Akadnak olyan dolgok, amiket nem kell tanítani, nem kell beleírni szerződésekbe, nem kell, hogy ott legyenek az apróbetűs részek közt, annyira természetes, hogy tudnunk kellene őket. Bizony, ha valakinek vot gyerekszobája, akkor feltehetően az eszébe sem jutna olyan, amivel másokban félelmet, vagy megbotránkozást vált ki. Márpedig most ez tötént a fiatal lánnyak. Alig foglalta el a helyét a repülőn, amikor azt érezte, valami megérintette a lábát. Amikor Tivona lenézett, hogy megtudja, mi lehetett az, majdnem leesett a székéről. Videóra is vette:

Nos, egy idegen férfi lába lógott ki a lány ülése alól. A lábfej meztelen volt és hideg.

Hivatkozás másolása

"Nem gondoltam volna, hogy az emberek tényleg ezt teszik, megdöbbentem" - magyarázta a felvételen és azt is elárulta az oldalán, el nem tudja képzelni, hogy került oda a féfi lába, hiszen nagyon szűk helyen kellett így átpréselnie. Aztán persze kiderült, a lány helyén eredetileg egy nő ült, de hirtelen felállt és elviharzott. Gyanítjuk, ő is az áldozata lett a rejtélyes lábnak.

Amikor a lány maga mögé nézett, egy középkorú házaspárt látott, csak bámulták őt és mosolyogtak a lány beszámolója szerint.

Címlapfotó: TikTok/teatinz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés