Hirdetés
Hirdetés

"Az utamnak vége!" - Búcsúvideót tett közzé a rákbeteg Tiktoker

Kimberley Nix élete három éve változott meg gyökeresen.

Pleomorf szarkómát diagnosztizáltak a huszonéves nőnél, mindenzt a belgyógyász szakorvosi képzése alatt. Ahelyett, hogy visszavonult volna, a nyilvánosságot bevonva vette fel a kesztyűt a gyilkos kórral szemben. „Van egy dolog az életemben, ami most nehéz. Igen, ez komoly, de ez csak egy dolog” - mondta a kanadai a People-nek áprilisban. Kimberley az Instán és a TikTok-on is magával vitte a követőit a nehéz útjára, rákbetegként mutatta meg mindennapjait, terápiákra járt és a betegségére irányította a figyelmet.

Megrázó videó

Hivatkozás másolása

Bár a 31 éves nő továbbra is csak úgy áradt az életörömtől és az optimizmustól, a teste láthatóan egyre rosszabb állapotba került. A kezelések ellenére a szarkóma rohamosan nőtt: „Alig több mint egy hét alatt borsó nagyságúból golflabdává nőtt” - mondta. Szerdán pedig váratlanul elhunyt. Halála napján egy utolsó, érzelmes videót hagyott a TikTokon a körülbelül 150 ezer követőjének. „Ha ezt az üzenetet nézitek, békésen elhunytam, az utam véget ért” - mondja az influenszer a kilencperces klipben könnyes szemmel

Az asszisztensnőnek „csodálatos élete” volt, amire nagyon „büszke”. Hálás a barátaiért, a családjáért és a férjéért, Michael MacIsaacért. Utolsó videóját milliók látták eddig is. 

Címlapfotó: TikTok/cancerpatientmd

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés