Hirdetés
Hirdetés

A küszöbön hagyta a csomagokat a nő a postásnak: ami ezután történt, sokkolta - Videó

Szerette volna, ha a szerettei időben megkapják a karácsonyi meglepetéseket. Végzetes hiba volt...

A postásnak összesen öt csomagot kellett volna kézbesítenie Jasmine Yoong családtagjainak és barátainak - de nem jutott el odáig. Ráadásul utólag kiderült, hogy őt ezért hibáztatni sem nagyon lehet. A nő a saját otthonának küszöbén hagyta az ajándékokat, de azoknak nyoma veszett. A háromgyerekes anyuka azonnal otthona biztonsági kameráinak felvételét kezdte el szemlézni és nem is kellett csalódnia. Kiderült az igazság.

A felvételeken egy baseballsapkába és boxeralsóba öltözött férfi bukkan fel hirtelen, majd jól látszik, rohamtempóban pakolja a csomagokat a fehér Mazdájába. Aztán kereket old. Az ausztrál nő dühében közzétette a felvételeket a TikTok-on, sőt, üzent is a tettesnek. "24 órát adok neked, hogy visszaadd a csomagjaimat. Még csak nem is vagyok dühös, mert elvesztettem a pénzt" - így Jasmine határozottan.

Bosszantó, de tudod, mennyi időbe telt, amíg minden egyes cetlit megírtam? Negyvenet kellett megírnom

- folytatta dühösen a fiatal nő és az is kiderült, rendőrségi feljelentést fontolgat. "Megvan a rendszámod, és tudom, hogy nézel ki. Mindenem megvan, amire szükségem van" - fenyegetőzött, majd pár nappal később bejelentette: senki nem jelentkezett nála, így feljelentést tett.

Címlapfotó: TikTok/iamjasmineyoong

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés