Hirdetés
Hirdetés

Mesés lelet: horgászni ment a pár a tóhoz és hirtelen gazdag lett - Fotók

A new yorki pár az úgynevezett „mágneshorgászat” lelkes híve - most rájuk kacsintott a szerencse.

James Kane és Barbie Agostini péntek délután ment el horgászni. De nem úgy, ahogyan az emberek többsége - ők a mágneshorgászat rabjai. Hogy mit jelent ez? Nos, egy erős mágnest erősítenek egy zsinórra, és azt, mint a horgászás során, bedobják a vízbe. Természetesen nem halakat szeretnének így fogni, hanem olyan kincseket, amelyek fémből készültek. Ezek közé tartoznak a kerékpárok, fémhulladékok, de akár fegyverek is. Most nem akármi akadt a horgukra.

Hatalmas dilemma

Hivatkozás másolása

Pénteken aztán kapásuk volt. Már az elején érezték, valami nagy, nehéz dolog akadt a horgukra: egy régi széf. Először semmi szokatlan nem volt ebben, ugyanis többször előfordult már ilyen, de amikor kinyitották, nem hittek a szemüknek. „Két halom átkozott százas volt. Nagy halom” - mondta a férfi. Tapasztalt mágneskeresőként ő és Barbie már sok széfet találtak, de a legtöbbjük üres volt. Arra számítottak, hogy ez a széf is ilyen lesz, így nagy meglepetés érte őket. Mégis, úgy döntöttek, riasztaniuk kell a rendőrséget

Hogy ne legyen semmi gondjuk, végül kihívták a rendőrséget. És ez lett a szerencséjük. Mivel a feltehetően ellopott széf tulajdonosát nem sikerült felkutatni, a két halász megtarthatta a közel 100 ezer dollárnak, azaz 36 millió forintnak megfelelő összeget. „Azt hiszem, az "aki megtalálja, az megtarthatja" szabály bevált” - mondta a férfi, de elmondta, az elázott bankjegyek majdnem tönkre is mentek.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés