Hirdetés
Hirdetés

Elküldték a háromgyermekes anyát az orvosok: pár nappal később majdnem meghalt

Nem igazán vették őt komolyan az orvosok, néhány nappal később már ez életéért küzdött.

Miután túlélt egy koronavírus-fertőzést, a 39 éves Becky Fanthorpe állandó fájdalmaktól szenvedett az ágyékában, a csípőjében és a hátában, ezért a háromgyermekes anyuka úgy döntött, orvoshoz megy. A kórházban azonabn nem igazán vették komolyan. A panaszait korábbi kovid-betegségére és az isiászidegével kapcsolatos problémákra fogták. Így azt tanácsolták neki, hogy szedjen paracetamolt, és hazaküldték. Néhány nappal később jött a sokk: a nő egyre rosszabbul érezte magát, ezért az ügyeletre sietett, ahol össze is esett.

Becky mondta az orvosoknak, milyen gyakori betegség volt a családjában.
Becky mondta az orvosoknak, milyen gyakori betegség volt a családjában. Instagram/beckyhealthwellness

"Kiderült, hogy vérrögök vannak a lábam aljától egészen az ágyékom tetejéig, és az összes artériámban" - emlékezett vissza az anyuka a Daily Expressnek. Majd: "Egy részük még a tüdőmbe is feljutott, és legrosszabb esetben halálos tüdőembóliához vezethetett volna." Bár az orvosoknak végül sikerült megmenteniük Becky életét, azóta semmi sem a régi. "Amikor felébredtem, az orvosok azt mondták, hogy nem tudják, túlélem-e" - mondta a nő, akinek újra meg kellett tanulnia járni.

A fiatal anyukának újra kellett tanulnia járni.
A fiatal anyukának újra kellett tanulnia járni. Instagram/beckyhealthwellness

Beckynek a személyi edzői munkáját fel kellett adnia. "Vannak napok, amikor nagyon-nagyon lehangolt vagyok, mert a testmozgás volt az én dolgom a mentális egészségem érdekében" - mondta összetörten. Ennek ellenére nem adja fel és megpróbál pozitívan nézni a jövőbe.

Címlapfotó: Instagram/beckyhealthwellness

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés