Hirdetés
Hirdetés

Ők a leggazdagabb TikTok sztárok

A leggazdagabb TikTok-sztárok gyakran nem csak az alkalmazásra támaszkodnak bevételeik tekintetében, hanem különböző üzleti lehetőségeket, szponzorációkat és márkaegyüttműködéseket is kihasználnak. Ők a leggazdagabb TikTok-hírességek:

1. Charli D'Amelio – kb. 20 millió dollár
  • Charli D'Amelio a TikTok egyik legismertebb és legkövetettebb személyisége, aki híressé vált táncvideóival. Emellett saját termékvonalat indított, például a D’Amelio Dance, továbbá szerepelt televíziós műsorokban, és több nagy márkával, például a Dunkin’ Donuts-szal és a Hollisterrel is együttműködött. Saját Hulu-valóságshow-juk, a "The D'Amelio Show" is népszerűvé tette.
2. Dixie D'Amelio – kb. 10 millió dollár
  • Charli D'Amelio nővére, Dixie szintén jelentős hírnévre tett szert a TikTok révén. Ő azonban elsősorban zenei karrierjére koncentrált, és sikeres dalokat adott ki, például a "Be Happy" című számot. Emellett több szponzori szerződést kötött, például a Morphe Cosmetics és a Hollister márkákkal.
3. Addison Rae – kb. 15 millió dollár
  • Addison Rae a TikTok táncvideóival vált híressé, de azóta jelentős mértékben bővítette a karrierjét. Filmszerepeket kapott, például a "He's All That" című Netflix-produkcióban, és saját szépségápolási márkát indított ITEM Beauty néven. Szponzori együttműködései közé tartozik a Reebok, a L'Oréal és az American Eagle.
4. Bella Poarch – kb. 6-8 millió dollár
  • Bella Poarch 2020-ban vált világhírűvé, amikor "M to the B" című videója rekordnézettséget ért el. Azóta énekesi karrierjét is beindította, olyan slágerekkel, mint a "Build a B*tch." Emellett számos szponzori együttműködést kötött különböző divat- és szépségmárkákkal.
5. Josh Richards – kb. 5-7 millió dollár
  • Josh Richards nemcsak TikTok-videóival vált ismertté, hanem üzletemberként is aktív. Társalapítója a TalentX Entertainment nevű influenszer-menedzsment cégnek, valamint részt vesz az energiainitóalkokat forgalmazó Ani Energy cégben. Színészként és zenészként is megpróbálta magát.
6. Michael Le (JustMaiko) – kb. 4-5 millió dollár
  • Michael Le táncosként és koreográfusként vált ismertté a TikTokon. Nemcsak táncvideókat készít, hanem tartalomkészítőként számos márkával is együttműködik. Üzleti vállalkozásai és szponzori együttműködései révén szintén jelentős vagyonra tett szert.
7. Avani Gregg – kb. 4 millió dollár
  • Avani Gregg sminkvideóival és színészi szerepeivel vált ismertté, például a "Chicken Girls" sorozatban. Szépségmárkákkal kötött együttműködései és saját könyve, az "Avani: My Story" is hozzájárultak vagyonához.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés