Hirdetés
Hirdetés

Csoportképet lőttek a barátnők a nyaraláson: egy részletet azonban későn vettek észre - Fotó

Ha az ember nyaralni megy a barátnőivel, nem kerülheti el a közös szelfit.

Egy-egy barátnős kiruccanás vége általában egy közös csoportkép, ami általában az interneten köt ki. Csak az tud nagyon kellemetlen, ha egy problémás részletre csak azután derül fény, hogy a fotó már nyilvános. Egy brit TikToker, aki "dollylolly4" néven tevékenykedik, egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amelyen a nővére és a barátnői láthatók egy nyaraláson. Olaszországba utaztak az iskolai osztályukkal és egy gyönyörű környezetben, hátulról ülve fotózták le magukat, miközben a fejük fölött kezükkel kis szíveket formáltak.

De mi itt a gond?

Hivatkozás másolása

A fotó szép emlék lehetett volna, ha mások nem találnak rajta valami olyat, ami miatt a like-ok helyett nevető emojik és trollkodások melegágya lesz belőle. "(Amikor) kiposztolták ezt a fotót, összezavarodtunk, mert egy szemeteszsák körül ültek, aztán rájöttünk, hogy a barátjuk az" - írja a beszámolójához a lány testvére, aki annak ellenére, hogy önként dobta oda koncnak a netezőknek a testvérét, legalább bocsánatot is kért tőle nyilvánosan: "Bocsánat Remi."

Örök emléknek készült a barátnőknek, örök emlék lett a világnak.
Örök emléknek készült a barátnőknek, örök emlék lett a világnak. TikTok/dollylolly4

Nyilvánvalóan Reminek, azaz a képen látható szemeteszsáknak, most újra át kell élnie az akkori nyomorúságot, hála a a testvérének.


Címlapfotó: TikTok/dollylolly4

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés