Hirdetés
Hirdetés

91 éves miniszoknyás nagyi a TikTok új sztárja - Videó

Míg más vele egykorúak visszafogottan töltik a nyugdíjaséveiket, Betsy Lou teljes gőzzel nyomja a gázt. Meg a TikTokot is.

91 éves korában saját csatornája vana népszerá videómegosztón, ahol több mint 70 ezren követik. Betsy a zongoradarabokról készült videói mellett pedig olyan klipeket is posztol, amelyekben szokatlan öltözékeit mutatja be. Ő ugyanis aAhelyett, hogy takargatná magát és lapos cipőben járna, igencsak kihívó és vad szettekben sokkolja a világot. "Még mindig szeretek miniszoknyát és magas sarkú cipőt viselni" - árulja el egy videóban, amelyet már több millióan kattintottak

Nagykanállal falja az életet Betsy.
Nagykanállal falja az életet Betsy. TikTok/betsylou.piano

Az alakja máig lenyűgöző, és ez nem véletlen. Betsy évekig balett- és sztepptáncos volt. Ezt már a nagyvilág is kiszúrt aa videói alapján. A bókok sem maradnak el a kommentek közt. Az egyikhez egy rajongó azt írta: idős amerikai egy csillogó "Nagyon jó lábaid vannak!". Míg egy másik, picit irigy hölgy: "58 éves vagyok, és nem tudnék ilyen cipőben járni, vagy ilyen jól kinézni." Az igazi rajongüknak pedig kötelezőek a zongorajátékai is. Kedvenc dalai közé tartozik az "Over The Rainbow", a "Blueberry Hill" és a "You Are My Sunshine".

Címlapfotó: TikTok/betsylou.piano

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés