Hirdetés
Hirdetés

Kamera rögzítette: vezető nélkül közlekedő motor okozott pánikot a sztrádán - Videó

A malajziai Sunway City egyik kétszer kétsávos autóútján egy autós és női kísérője nem hittek a szemüknek, amikor egy vezető nélküli motorkerékpár hajtott keresztbe előttük az úton.

A különös eset október 9-én, helyi idő szerint 9 óra 42 perckor történt Mentari közelében. A The Sun című napilap szerint a sofőr nélküli motor a semmiből érkezett és alaposan meglepete a közlekedőket. A 39 másodperces klipet egy Syazwan Zanini nevű férfi műszerfali kamerája rögzítette, és az X-fiókján tette közzé, ahol azonnal bejárta a közösségi médiát. A felvételt visszanézve jól látszik, hogy abekötőúton ütközött össze két motoros és az egyikük leperült a járművéről. Ez a motor folytatta az útját nélküle.

A felvételen jól látszik, egy motoros hátulról szalad bele egy másikba, aki leesik a járművéről. A motor azonban tovább gurul, egyenesen a négysávos útra, ahol hatalmas riadalmat okozott az autósok közt. De szerencsére nem történt újabb baleset, a motor "visszafordult" és az út széli bokrok felé vette az irányt. A balesetet szenvedő sofőrök állapotáról nem érkezett hír.

Címlapdfotó: X/wenkt

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés