Hirdetés
Hirdetés

Ellopták a srác mobilját: amikor szembeszállt a tolvajjal, furcsa dolog történt - Videó

Jeremy Borrego Las Vegasban járt, amikor eltűnt a mobilja.

A srác hamar észrevette, hogy eltűnt a készülk, és igyekezett mindent megtenni, hogy mentse, ami menthető. Pillanatok alatt változtatta meg az adatait, mert látta, közben már fel is törték. Aztán az eszébe jutott az Apple telefonkereső funkciója. Legnagyobb meglepetésére a térkép azt mutatta, a tolvaj ugyanabban az utcában van, mint ő. "Ott volt (a telefon) körülbelül 20 percig. Folyamatosan ellenőriztem az alkalmazást, hogy nem változott-e valami, de nem változott" - mesélte, majd elmondta: elindult, és néhány perc múlva kiszúrt két embert, akik gyanúsnak tűntek neki. A srác megszólította őket.

Azt mondtam: "Add vissza a rohadt telefonomat!", ő felállt, és csak annyit mondott: "Nincs nálam a telefonod, nincs nálam a telefonod!"

Ezt követte egy szóváltás, majd a tolvaj felállt és ismét lelépett. A srác próbálta rögzíteni az üldözést, nem a tolvajt nem sikerült elkapnia. A telefonja azonban előkerült, hiszen üldözés közben észrevette, hogy az utcán elejtette, vagy eldobta. És ez nem minden. "Amikor odamentem hozzá (a szálloda előtt), kikaptam a kezéből a mobiltelefont, mert azt hittem, hogy az enyém. Most már nincs is telefonja a tökfilkónak" - vigyorgott, aki a jelek szerint a tolvaj teleofnját "lopta vissza".

Címlapfotó: TikTok/jeremyb.hair

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés