Hirdetés
Hirdetés

"Mindenki fél tőle" - Súlyos vádak Meghan Markle-lel szemben

Retteg a személyzet Meghan hercegnétól - derül ki a Hollywood Reporter tényfeltáró riportjából.


A 43 éves Meghan hercegnéval szemben már a királyi családban töltött ideje alatt is felmerültek súlyos vádak. Most úgy tűnik, az Amerikába való visszaköltözése után is akadnak gondjai Harry herceg feleségének, ami az alkalmazottjait illeti. A The Hollywood Reporter című amerikai lap annak járt utána, hogy Meghan és Harry háztartásának egyik munkatársa miért hagyta el a sztárpár szolgálatát a napokban. Egy, a párhoz közel álló forrás azt állítja a cikkben: „Mindenki retteg Meghantól”. Majd hozzátette: „Kigúnyol másokat, nem fogadja meg a tanácsokat. Mindketten rossz döntéshozók, sokat változtatják a véleményüket. Harry nagyon-nagyon bájos ember - sztárallűröktől mentes -, de nagyképű. Ő pedig egyszerűen borzalmas.”

Diktátor magassarkúban

Hivatkozás másolása

Egy másik forrás hasonlóan vélekedik Meghan hercegnéről: „Totál könyörtelen. Úgy masírozik körbe-körbe, mint egy diktátor a magas sarkú cipőben, füstölög a dühtől, és parancsokat osztogat. Láttam, hogy felnőtt férfiakat is megríkat.” A királyi párhoz közelálló források szerint nem helytállóak ezek az információk, ugyanakkor Meghanék hivatalosan nem reagáltak a megkeresésekre.

Harry herceg, aki 2024. szeptember 15-én, vasárnap ünnepli 40. születésnapját, és Meghan hercegné 2020 elején lemondott a magas rangú királyi családtagságról, és az Egyesült Államokba költözött. A 2018-ban összeházasodott pár két gyermekükkel, az 5 éves Archie-val és a 3 éves Lilibettel a kaliforniai Montecitóban él.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés