Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Eva Evans színész és Tiktok sztár

Lehet, hogy láttad őt a TikTokon vagy a Club Rat című népszerű internetes vígjátéksorozatban – a New York-i influencer rengeteg rajongójának csalt mosolyt az arcára. És bár ígéretes jövő állt előtte, sajnos nagyon fiatalon, 29 évesen elhunyt.

A tragédiát Eva testvére osztotta meg egy Instagram poszt formájában.

„Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson. Tegnap értesülta családom, hogy édes, mesés, kreatív, gondoskodó, vidám Evánk, a gyönyörű nővérem meghalt. 24 óra elteltével is a tagadás és az elfogadás állandó körforgásában találom magam, szóval tudom, milyen hihetetlen és nehezen feldolgozható lesz ez a hír.

Bárcsak itt lenne Eva, mert nem találom a szavakat, ő tudná, hogyan közöljek egy ilyen dolgot. Ezt monst rövidre zárom, mert terveztünk néhány dolgot a tesom emlékének ünneplésére, szóval sokat fogtok hallani tőlem arról, hogy Eva mennyit jelent nekem, és hogy mennyire más lesz a világ nélküle.”

Eva testvére később bejelentette, hogy Manhattanben egy templomban fognak megemlékezést tartani a sztár emlékére és minden rajongót szeretettel várnak.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés