Hirdetés
Hirdetés

Mangós palacsinta a legújabb őrület

Japán szupermarketekben készen is lehet kapni ezt az édességet, gyakorlatilag így indult a trend a Tiktokon. Egy csajszi meglátta a guszta édességet a boltban és egy videóban próbálta ki. Azóta rengetegen beszerezték a finomságot valamilyen ázsiai boltban, de már a tökéletes receptet is kifejelszették, szóval te is megkóstolhatod.

Az egésznek az alapja egy ultra vékony, klasszikus palacsinta, a krém pedig habtejszínből készül. Persze a tökéletes végeredmény érdekében néhány szabályt fontos betartani:

  • A palacsinta tésztáját át kell szűrni, hogy teljesen selymes legyen
  • Egy kicsit hígabb tésztát kell készítened, hogy ultra vékony legyen
  • A habtejszínt keményre kell verni, hogy tartást adjon a desszertnek
  • Ha nagyobb méretet szeretnél, akkor több palacsintát kell „összeragasztanod”
  • Ha sárgára szeretnéd a palacsintákat, akkor használj ételfestéket (a tojás nem színezi el)
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés