Japán szupermarketekben készen is lehet kapni ezt az édességet, gyakorlatilag így indult a trend a Tiktokon. Egy csajszi meglátta a guszta édességet a boltban és egy videóban próbálta ki. Azóta rengetegen beszerezték a finomságot valamilyen ázsiai boltban, de már a tökéletes receptet is kifejelszették, szóval te is megkóstolhatod.
Az egésznek az alapja egy ultra vékony, klasszikus palacsinta, a krém pedig habtejszínből készül. Persze a tökéletes végeredmény érdekében néhány szabályt fontos betartani:
- A palacsinta tésztáját át kell szűrni, hogy teljesen selymes legyen
- Egy kicsit hígabb tésztát kell készítened, hogy ultra vékony legyen
- A habtejszínt keményre kell verni, hogy tartást adjon a desszertnek
- Ha nagyobb méretet szeretnél, akkor több palacsintát kell „összeragasztanod”
- Ha sárgára szeretnéd a palacsintákat, akkor használj ételfestéket (a tojás nem színezi el)
Kapcsolódó cikkek
-
Body & Mind „Nincs Botox az arcomon” – Hailey Bieber elárulja, milyen kezeléseket alkalmaz helyette Hailey kiemelte, hogy a szépségápolási rutinjában rendkívül következetes: soha nem alszik sminkkel, fáradt vagy nem fáradt állapotban is gondoskodik róla, hogy megtisztítsa az arcát.
-
Body & Mind Sztárok megnyílnak a szüzességük elvesztéséről A szexualitás, az intimitás és az első szexuális élmény mindig is tabutémáknak számítottak, még a sztárok körében is.
-
Body & Mind A világ legikonikusabb fogásai – ízutazás kontinenseken át Az étel univerzális nyelv: összeköt minket, történeteket mesél, és kultúrákat idéz meg.