Hirdetés
Hirdetés

Öt lánynak ért véget a Magyarország Szépe verseny - Fotók

Kedden érkezett meg a mezőny a balatonfüredi Aura Hotelbe, öt lánynak szerdán véget is ért a verseny.

A hagyományokhoz hűen egy úgynevezett felkészítőtáborban folytatódott a Magyarország Szépe verseny idei kiírása. Huszonegy lány költözött le Balatonfüredre, hogy megkezdje a felkészülést a június 23-án megrendezésre kerülő döntőre. Az eseményt a Duna TV 18:45-től élőben adja majd, így alig másfél hét múlva már minden versenyzőnek tudnia kell, mikor mi lesz a dolga a színpadon, vagy épp a színfalak mögött. Ott azonban már csak tizenhatan lesznek jelen, szerda délutánra pedig az is kiderült, kik lesznek azok, akiknek a verseny ebben a szakaszban véget is ért.

A Miss Talent alversenyt Hamikus Renáta nyerte meg - a versenyigazgatók, Rogán Gaál Cecília és Sarka Kata személyesen is gratulált neki.
A Miss Talent alversenyt Hamikus Renáta nyerte meg - a versenyigazgatók, Rogán Gaál Cecília és Sarka Kata személyesen is gratulált neki. Bp_Kurír

Négy alverseny zajlott le az első két napon, a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty. Ezeknek a nyertesei automatikusan bekerültek a fináléba. Ugyanakkor ezek során derült ki az is, ki az az öt lány, akinek véget ért az idei megmérettetés. A Miss Talent versenyt követően, amelyen egyébként énekes, táncos, zenés produkciókat is láthattunk, a zsűri összesítette az addigi pontokat, majd kihirdette a távozók névsorát. Ezek alapján a versenytől Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja és Tóth Rikker Fanni búcsúzott el.

A 21 lány a színpadon mutathatta meg a tehetségét - volt, aki zenélt, volt, aki énekelt, és sokan táncoltak is.
A 21 lány a színpadon mutathatta meg a tehetségét - volt, aki zenélt, volt, aki énekelt, és sokan táncoltak is. Bp_Kurír

A Magyarország Szépe verseny döntőjébe Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz jutott be. A június 23-i döntőt a Duna showműsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili és a képernyőre műsorvezetőként visszatérő Kárász Róbert vezeti. A felkészülésről egy háttérműsor is készül, amelyet a döntő előtti napon, azaz június 22-én 19:45-től láthatnak a Duna nézői A királynők útja címmel.

Címlapfotó: TWN.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés