Hirdetés
Hirdetés

Íme a Magyarország Szépe 21 döntős szépsége - Fotók

Nyolcadik alkalommal ad otthont az ország legrangosabb szépségversenyének a közmédia.

Szerdán egy sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a nyilvánosságnak a Magyarország Szépe 2024 döntős szépségeit. A gálaműsort idén június 23-án este, élőben láthatják a nézők a Dunán. A nemzeti döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti - közölték a szervezők. Az is kiderült, hogy a tavalyi verseny győztese, Hacsi Boglárka a kulisszák mögül szállítja majd az információkat az érdeklődőknek. És végre az is kiderült, idén kik azok, akiknek maradt esélye megküzdeni a koronáért és a megtisztelő címért.

"Az élő adásban ezúttal is négyszer vonulnak végig a kifutón a hölgyek: a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, a lélegzetelállító estélyi tour-ban és a nemzeti öltözékben. A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző elnyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn" - olvasható a Magyarország szépe közleményében. Hozzátették: idén is választanak közönségdíjast, egy héten át lehet majd szavazni a jelöltekre.
 

A sajtótájékoztatón végül megismerhettük a verseny 21 döntősét - Hogy kik ő, a galériánkból kiderül!

Hivatkozás másolása

A több mint hetvenéves múltra visszatekintő Miss World halad a korral, ennek egyik kézzelfogható bizonyítéka, hogy a versenyben egyre inkább előtérbe kerül a társadalmi felelősségvállalás fontossága. A Miss World mindenkori győztese egy éven át fontos feladatokat lát el: járja a világot, felhívva a figyelmet fontos emberi jogi és környezetvédelmi problémákra és jószolgálati nagykövetként sokat tesz számos társadalmi ügy előremozdításáért. Természetesen az esztétikus külső továbbra is fontos szempont, ám a zsűri is sokkal inkább nézi a versenyzők jótékonysági programját, azt a saját ötleten alapuló ügyet, amit győzelem esetén képviselni szeretnének. Emellett elengedhetetlen, hogy a leendő szépségkirálynő szorgalmas, elhivatott, pozitív és nyitott személyiség legyen és jól beszéljen angolul, hiszen a nemzetközi finálén is prezentálnia kell az általa kidolgozott jótékonysági projektet.

Címlapfotó: BpKurir.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés