Hirdetés
Hirdetés

Madár támadt a nőre: felfoghatatlan, mit tett a csőrével

Miután a fiatal lány otthon jobban megnézte a felvételt és rájött, mi történt, megállt az ereiben a vér.

Sarah Jamesnek sikerüt a lehetetlen: videóra vette, amint egy madár a héten támadást intéz ellene. Azt már csak később, otthon fedezte fel, amikor lelassította a felvételt, hogy a szárnyas a jobb szemébe kapott bele a csőrével, miközben elrepült mellette. Az undorító jelenet nagyon jól felismerhető az állóképeken. "Valószínűleg ez az egyik legtraumatikusabb dolog, ami valaha történt velem. Szó szerint szemen talált" - mondja Sarah a TikTok klipjében.

A videójában a támadás rögzített felvétele is látható, majd állóképeken is megmutatja azt. Az autója biztonságában lévő influenszer láthatóan feldúlt  és a következmények miatt is aggódik. Azt mondja a követőinek, rosszul érzi magát, de mivel ilyet nem minden nap vesz fel az ember, úgy gondolta, megmutatja a világnak. Közben a Yahoo News Australia egy szakértő is utolért, és megkérdezte a szokatlan esetről.

Richard Fuller professzor a lapnak elmondta, egy szarka féle volt a támadó. "Viszonylag szokatlan, hogy a szarkapacsiták emberre támadjanak (...) De egy egész sor madárfaj védekezik a fészkük vagy fiókáik közelében lévő, vélt betolakodók ellen". Azt is hozzátette: az elmélete szeirnt a szemet sebezhető pontnak tartják a madarak és így próbálják arra kényszeríteni,  hogy minél előbb távozzon.

Sarah videója hatalmas siker, több millió megtekintésnél jár máris.

Címlapfotó: TikTok/jadesarah99

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés