Hirdetés
Hirdetés

Végre hazatalált az eltűnt macska: aztán a gazdi rejtélyes dologgal szembesült - Videó

Egy rövid pillanatra azt hitte, hogy túl van a nehezén. Aztán amikor végre újra magához öelte a macskáját, hirtelen megtorpant: vajon tényleg az, akinek hiszi?

Az amerikai Amber Porter május végén fordult a TikTok követőihez. Elmesélte, hogy eltűnt a macskája, majd egyszercsak váratlanul került elő. Igen ám, de csak ezt követően kezdte úgy érezni, hogy a macska szemei, amit beengedett a lakásába, kissé másképp néznek ki, mint amilyenek voltak. A helyzetet tetézte, hogy egy másik fekete macska is kóborolt a bejárati ajtaja előtt ezekben az időkben, így az is elképzelhető, nem az igazi macskáját fogadta ismét be.

"Még mindig aggódom egy kicsit. Meg vagyok győződve arról, hogy rossz macskát hoztam haza. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy a megfelelőt" - mondott ellent önmagának is a Newsweek megkeresésére. Majd kiderült, a másik kint kóborló macskát is megpróbálta étellel magához csalogatni, de hiába. Amber már annak is jobban örülne, ha mindkét macska otthon lenne nála - biztos, ami biztos. Így egyelőre a rejtély megoldatlan.

Címlapfotó: TikTok/amberjporter

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés