Hirdetés
Hirdetés

Azt hitte a fiatal nő, a macskája halálos beteg: amikor kiderült az igazság, elállt a lélegzete - Videó

Attól tartott, hogy Miss Biscuit halálos betegségben szenved.

Az észak-karolinai Sam a múlt hónapban állatorvoshoz vitte bársonytalpúját. A macskának akkorra már napok óta nagyon rossz volt a lehelete, rothadt halszagúnak tűnt. A 27 éves gazdi sokat olvasott már a témában, és a legrosszabbtól tartott. Még azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy Miss Biscuitnak májkárosodása van, ami a sírba juttatja. Amikor az orvos felállította a diagnózisát, a gazdi szava azonnal elakadt. Az orvos viszont nagyon jót nevetett.

A diagnózis szerint a cica egyszerűen csak megnyalta a fenekét. "Még mindig nem tudom elhinni, hogy ilyen rossz kislány" - írta Sam a múlt hónapban egy TikTok videója mellé, amelyben elmesélte a történetet. Hatalmas siker a neten. "Még soha nem láttam, hogy a fenekét nyalogatta volna" - mondta Sam a Newsweeknek, és hozzátette: először nem hitt az orvosnak. "Győződjön meg róla, hogy nem esnek ki a fogai vagy ilyesmi, vagy hogy májbetegsége van. Úgy értem, aggódom" - mondta a nő a dokinak

S hogy mikor nyugodott meg a nő? Nos, akkor, amikor az állatorvos megkérdezte tőle, a cica szája nem olyan szagú-e, mint egy rothadó hal. Mivel Miss Biscuit viszont túlsúlyos volt, az állatorvos diétára fogta. Sőt, egy speciális szájvizet is kapott, ami sokat segített rajta.

Címlapsztori: TikTok/mibicket

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés