Hirdetés
Hirdetés

1200 forint? Azt hitte a pár, viccel a lottótársaság: aztán megtudták az igazságot

2,60 fontos, azaz alig 1200 forintos nyereményre számítottak. Aztán jött a sokk.

Épp a 30 éves házassági évfordulójukat ünnepelték Fuerteventuran, amikor megtudták a hír: az 54 éves Debbie és Richard Nuttall 61 708 231 fonttal, azaz közel 28 milliárd forinttal lett gazdagabb. "Elkábultunk, ez szürreális, ez egy hatalmas összeg" - mondta az észak-angliai Colne-ból származó Richard Nuttall a Mirrornak, majd hozzátette: "Az ember álmodik a lottónyereményről, de sosem gondolja, hogy meg is nyeri - aztán mégis.

A házassági évfordulójukon tudták meg a hírt: milliárdosok lettek.
A házassági évfordulójukon tudták meg a hírt: milliárdosok lettek. Profimedia/RedDot

Eleinte el sem hitték, ami történt. A férfi ugyanis a nyaralás közben arról kapott egy e-mailt a lottótársaságtól, hogy 2,60 fontot írtak jóvá a számláján. Ezt el is mondta a feleségének. "Remek, ebből vehetünk egy sonkás szendvicset" - viccelődött Debbie Nuttall. Amikor azonban Richard este újra megnézte az e-mailjeit, egy újabb üzenetet talált: Kérjük, ellenőrizze újra a fiókját. "Megnéztem, és azt írták: Ön 61 708 231 fontot nyert, hívja ezt a számot" - emlékezett a férfi.

A január 30-i sorsolás jackpotja egyébként összesen több mint 123,4 millió font volt, a házaspárnak azonban osztoznia kellett rajta, egy spanyol játékos is jól tippelt. A pár most fel akarja adni a munkáját.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés