Hirdetés
Hirdetés

Nem túl merész ez? - Letícia megszegte a királyi stílustörvényt

Letizia spanyol királynő már régóta stílusikonná vált. Legújabb megjelenésével azonban nagy port kavart.

Letizia legutóbbi megjelenésekor, egy Castro Urdiales-i iskola új szakképzési tanfolyamának megnyitóján a királyi család nem csak elkötelezettségével, hanem ruhaválasztásával is feltűnést keltett. Letizia egy elegáns, kivágásokkal díszített blúzt viselt - egy olyan darabot, ami a királyi körökben általában tiltott dolognak számít. Az európai uralkodóházak öltözködési szabályai ugyanis szigorú, gyakran íratlan szabályokat követnek. Különösen az olyan divatelemek, mint a kivágások, amelyek felfedik a bőrt, kockázatosnak számítanak. Az 52 éves Letíciát a jelek szerint ez nem zavarta, egy merész felsőben ment a tinédzser gyereke közé.

Victoria Beckham a MAngonak tervezett 100 eurós felsőjében ment a diákok közé Letícia.
Victoria Beckham a MAngonak tervezett 100 eurós felsőjében ment a diákok közé Letícia. Profimedia/RedDot

lányt azonban ez nem nyugtalanítja, és a merészebb megjelenést választja. A spanyol királynő egy kék-fehér csíkos blúzt viselt, ami a kulcscsontjánál ki volt vágva. Egy fekete nadrággal és egy bőrszandállal kombinálta. Apró gyémánt fülbevalók tették teljessé a megjelenést. A feltűnő blúz Victoria Beckham a Mango számára készült kollekciójából származik, amely alig 100 eurós, azaz alig 40 ezer forintos árával nem egy királyi mérce.

Mintha a tini srácok direkt kerülnék a látványt...
Mintha a tini srácok direkt kerülnék a látványt... Profimedia/RedDot

Letizia újra és újra bebizonyítja, hogy könnyedén képes feszegetni a divat határait. Mint a királyi családok között a stílustudatos trendteremtő, tudja, hogyan kell modern hangsúlyokat tenni anélkül, hogy elveszítené királyi eleganciáját. Kivágott blúzával ismét megmutatta, hogy még a királyi családtagok is képesek divatosan fejlődni azáltal, hogy a hagyományos megjelenést ügyesen kombinálják a modern elemekkel.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés